18 Mart 2012

Beton Dökün Üstüme




Efenim bazılarınız dilimin kaba olduğunu biraz düzeltmemi söylüyor. Yavrum ben bu blogu yarrak için açmadım, içimi döküp ona buna saydırmak için açtım kusura bakma yani. Küfreden kadınlar iticiymiş. Ağız benim ağzım lan sen sevmiyosan siktir git.

Tamam mesajımı ve laf sokmamı verdikten sonra yazıma başlayabilirim.

Yazılarıma baktım da - ilk sayfada gözüken son 10 yazıma xd - aşırı feministlerden bahsetmiş olmam lazım bi yazımda.. içerisinde kırmızıelma sözlük geçmiş miydi ne ya hatırlayamadım şimdi bulamadım da zaten..

Neyse yazının kısa olucağını düşünüyorum. Eğer yazdıysam tekrarlayarak hatırlatma manasında olsun bu yazımda ay sikerim çok uzattım.
Geçen aylarda bi olay geçti  başımdan. Küçük ama içeriğine inince aslında büyük olan bi olay.

Filimadamı.com sitesinde geçtiğimiz aylardaki profil fotoğrafım şu yukardaki fotoğraftı. Bir bayan arkadaşımız da , bana gelip ' çok saçma bi profil fotoğrafı seçimi tebrikler ' diye mesaj attı. Şimdi fotoğrafta cinsel bi çekim olabilir. Bazı kişileri tahrik edebilir. Fakat bana göre gayet hoş ve estetik tatlı  bir fotoğraf.
Bende 'bacakları' gözüküyor diye çıplaklıktan mı rahatsız oldun dedim, diğer taraf bana ' hayır kadnların obje olarak kullanılması beni rahatsız ediyor ' dedi.

Şimdi son yılların gittikçe artan 'feminizm modası' bu kadar abartılmamalı arkadaşlar. Kadın vücudu bir kere estetiktir. Yerine göre bazen erkek vücudu da estetik olabiliyor.. Bunun estetikliğini göstermek  fotoğrafı çeken kişiye kalıyor biraz.  Kaldı ki fotoğrafçılık içerisinde bissürü konu var. Yani konu da denmez de işte bilmiyorum, hani nü fotoğraf/resim falan var ya işte onlardan bahsediyorum. İçerisinde 'nü' diye bi tanımlama var lan sen nasıl gelip buna 'kadın vücudu cinsel obje olarak kullanılamaz, aşağılayıcıdır' diyebilirsin.

Her zaman değindiğim şeydir ki internette teşhircilik yapan bayanlar asıl vücudunu obje misali sergilerler. Git onlara lafını anlat ne sikime gelip fotoğraflara resimlere laf atıyorsun. He benim koyduğum o fotoğraftan tahrik olanlar vardır da şimdi abi türbanlıya bile tecavüz edilen bi ülkedesin yani napalım ölelim mi sik kafalı karı.

Ay o gün öyle bi deli etti ki beni, bir de baktım 2000 küsür film izlemiş, nasıl böyle bi görüşü olabilir aklım almadı abicim. Özentilikten, oradan buradan okuduğu şeylere kanmaktan başka bi şey değil. Tamam bende hoş karşılamıyorum kadınların sadece meta olarak görülmesini ama şimdi bu bi görüştür. Fotoğraf ve resimin içerisine girdiğinde sanat olur bunun adı. Hani kendi düşünceme göre bu kadar film izleyen bi insan belli ki sinema ile ilgileniyor. E sadece tek ilgi alanı sinema olamaz, sonuçta bu kadar ilgiliyse ne bileyim ya sonuç değişmiyo yarrak kafalının tekiymiş.

Görüşlerdedir yani kadının metalığı.
Eğer bi erkek, kadını sadece sikilmelik, çocuk doğurup evde oturmalık görüyorsa bu 'kadını obje olarak' gördüğünü gösterir. Bu fotoğraflarda yansıtılmaz ki..

Ayrıca pornografik fotoğraflara ne diyeceksiniz?
O da fotoğraf, yani bana göre yine normal. Sonuçta böyle bi sektör yıllardır vardı artık durup ' burada kadınları cinsel bi obje olarak gösteriyorsunuz pis zındıklar ' diyip bu işi eleştiremezsin. Zilyonlarca yasal dergileri var, shopları var, siteleri var vs... Altını da çizeyim, Türkiye de var olan ' zoraki ' fuhuş, kerhane şeylerinden bahsetmiyorum. Bilen bilir ki, avrupada bazı fahişeler sigortalıdır. Yani bunu bi meslek olarak görüyor adamlar. Amerika da falan da öyle...

Yani şu her şeye karşı gelicem, çünkü kadınım ezilicem falan diye kıçınızı zoraki işlerle yırtmayın. Dayaklara, öldürülmelere daha çok ilgi gösterin, onlara sesinizi çıkarın. Fotoğraflara takıcaksanız, gidin saldırınızı, teşhircilere yapın fotoğrafçılara değil. Sik kafalılık etmeyin siz kadınsınız. ;)))))))
asşlfks
hadi bb.

4 yorum:

  1. Adsız3/18/2012

    good girrrrrl

    YanıtlaSil
  2. O kadar çok güzel anlatmışsın ki son kısımlarda yazını, harika! Kadınları seks objesi olarak gören insanlık kavramı, iğrenç ötesi bir şeydir zaten. Kadına şiddet'e daha önem verilmesi gerekirken, ülkedeki düşünürlerin yaptıkları da ayrı bir iğrenç.

    Bu arada blogunu yeni keşfettim, takibime aldım, bana da beklerim efenim:)
    http://kacikturuncu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. şimdi fotoğrafın sanatsal bi yanı yok bence ve tahrikte edecek bir tarafı yok benim sadece gördüğüm kitabın üstünde bir göt var. düz adamlık yapmak gibi olmasın ama...

    zaten böyle şeyler nası sanat olabilir aq bedri baykam geliyo aklıma hep adam peçeteye boşalmış küçükken sonra açık arttırmaya çıkarıyo satıyo var mı böyle bişey ?? ne güzel amınakoyim attırdım sanat oldu.

    YanıtlaSil
  4. Uzun süredir aradığım paylaşım sitesini buldum sonunda gerçekten mükemmel makale ve paylaşımlarınız var. Teşşekkür ederim. Başer eğitim kurumları olarak kaliteli hizmet sunmaktayız.

    YanıtlaSil