28 Ağustos 2012

Türk Kızının Tarihteki Yeri ve Önemi


Uzun zamandır her yerde konu olan türk kızını bloguma sokmadan edemezdim. Yani önceki bir çok yazımda mutlaka geçirdim ama onlara özel bir konu açmak artık hak oldu. Çünkü, artık  'genel türk kızı'  profilini eleştiren kızların da gittikçe onlara benzediğini ya da türk kızı tabirine yeni anlamlar kazandırdıklarını farketmeye başladım.

Şimdi öncelikle biliyoruz ki türk kelimesi kendi dilimizde bile bir geyik, espiri unsuru oldu. Bundan eğleniyoruz. Kendimize özgü bir takım huylarımız var ( mesela, kırılan bi şeyi atmak yerine koli bandıyla yepisyeni yapmak ) ... Umut Sarıkaya'nın bir çok karikatürüyle de, yeni nesil gençliğimiz türk insanının inceliklerini farketmeye başladı.

Fakat, her ne kadar kendisi türk bile olsa cinsiyeti itibariyle diğer türlerden ayrılan bir türk kızı modumuz var.

Hayatının çoğunu fesatlık, ileri derece kıskançlık / dedikodu, diğer hemcinslerinden daha güzel olma çabaları, hayatına girebilecek her erkeğe hayatı zindan etme (vb) ile geçiren bu türün kendisine has bu özellikleri internet aleminde yeteri kadar konu ediliyor. Fakat bu kızlarımız yılmıyorlar. İnatla savaşıyorlar asimile olmamak için. Sanırım asimile olmasını hatta soykırıma bile uğramasını en çok istediğim türdür kendileri.
Hayır tabi ki ben de bir türk kızıyım .. Fakat bende o özelliklerin hiçbirisi olmadı. Ergenliğimde bile 'üff snne be slk!' , ' snrm mşqlsn ii qcLr ' demedim hiç en azından...

Ama yine de bunlardan nefret ediyorum.

Bak canım hemcinsim...
Senin yaptığın o atarlı mesajlar karşı tarafı ağlatmıyor. Ayriyetten insan dişisinin en iğrenç durumuna bürünüyorsun. Ulan sevgili olduğun çocuğa zaten o zaman süresi içerisinde hayatı zehir ediyorsun. Adam senden ayrıldı diye, 'bakalım başka kız profili açayım da hemen yavşayacak mı' diye uğraş veriyorsun. Lan insan üşenir be! Yeni profil açmak için mail alıyorsun falan. Bu ne amk! Ama arkadaşlarına gidip ' ay hiç umrumda değil ' diyorsun.

Irk olarak kısa boylu olmamız gayet normal, ama senin uzun boylulara gösterdiğin hırçın kıskançlık nedir amk? Senden daha güzel işte amk götten bacaklısı!
' ya bir de türklerde hamur işi çok olduğundan hep böyle kiloluyuz ' ne demek amk!? Onun yerine 'hareket etmeye üşeniyorum, götümü koltuğa yapıştırıp zengin koca beklemek daha keyifli ' desene...
Hamur işinden kilo alıyormuş. Duyan da her gün spor yapıyor sanır. Bir de bunun boğazına düşkün olduğunu kabullenemeyip ' ilaçlardan hep ' diyen versiyonu var.

Niye kabullenemiyorsun e be güzel kızım? Hayır bunlar normal şeyler.

Ayrıca Berkecan seni sikip atmadı çünkü çocuğa memelerini bile gösteremeyecek kadar tabularla dolusun. Evlenmeden olmazmış. Cinsel hayatın beni ilgilendirmiyor elbette tercih senin ama sonrasında cinsel hayatı olan kızları senden daha cesurlar diye 'orospu' ilan etmene gerek yok.
En yakın arkadaşının hakkında bile sırf yine o domuz kıskançlığından dolayı atıp tutar onun adını çıkarmak için imkanın olsa Taksimde pankart açarsın.

Sevgilinin takımını tuttun da noldu? Hayır çocuğun taraftarı olduğu takımı tutcağına vücudunun parçası olan takımları tutsan onu daha mutlu edersin farkında mısın?
Eski sevgilinin evlendiğini duyunca niye sinirleniyorsun bi de onu anlamıyorum çözümleyemiyorum...Abi bitmiş arıtk üstünden 10 yıl geçmiş senin üstünden 10 kişi geçmiş (oha nasıl sinirlendim lan) adamın karısına ' uff çk çrkn yaa bnm dğrmi blemediii' diyecek kadar seviyesiz misin?!

Belki eskiden yaptığın en büyük çılgınlık sevgiline iç çamaşır dolabını göstermekti ama şuan sanırım sürtünmeli ilişki ( böyle mi yazılır ki ) yaşamak. Daha ileri gidip anal olarak ilişkiye girenlerin de olduğunu biliyor ve onları 'bekaretlerini korudukları' için tebrik ediyorum. Bravo ya! Bilim adamlarına versem yeni bi tür diye müzeye koyarlar sizi. Hayır ha vajinal ilişki yaşamışsın ha anal ilişki.. İkisinin de adı seks amk. Daha vücudunda 'zar' diye adlandırılan şeyin işlevsiz olduğunu bilemeyecek kadar mı cinsellikten uzaksın yarrak!

Ve en acısı dostlarım, hala ona selam diyen erkeğin ondan hoşlandığını düşünen kızlar var... Ne yazık ki. Hala onlar var yani..
En büyük hayalin 2 çocuk yapmak amk senden ne sanatçısı olur anlamıyorum ki.

Bir de şimdi bu türk kızlarının yeni modu var. Şuan 9gag furyasından dolayı bunlara 'attention whore' deniliyor. Gavurcası.. Bunlar ki, kendilerini bir çok sosyal medyada 'psikolojik deli' olarak göstermeyi çok seviyorlar. Bir kere sizlere şunu söyleyeyim canlarım, psikolojik olarak sorunlu olan kişiler böyle internette çok takılıp, herkese kullandığı ilaçları ilan edip, kendisinin deli olduğunu - yarrak kafalı olduğunu - herkese duyurmaya çalışmıyorlar. Çünkü adı üstünde 'psikolojik sorunlu, sinirsel problemleri olan, akıl hastası' .. Amk bu aslında o kadar ciddi bir konu ki, sizin gibi aptalların bunu piyasa yapmasına deli gıcık oluyorum ve en çok bu sinirlendiriyor beni.

AKLİ DENGENİZ YERİNDE. SADECE İLGİ ODAĞI OLMAK İSTİYORSUNUZ. ÇÜNKÜ TÜRK KIZI GENLERİNİZDEN DOLAYI GÖTÜNÜZÜN KALDIRILMASI HOŞUNUZA GİDİYOR.

Ayyyy gerçekleri yüzünüze vurunca da kötü oluyordunuz dimi. Sinirsel problemleriniz var çünkü pardon hadi bi atarax alın xd Redbull ile karıştırınca kafa yapıyormuş, bi de biranın içine sigara külü attıktan sonra da kaslı erkekle sevişiyormuşsunuz xdxd.
Amk aptalları.

Fotoğraflar ile yaşadıkları aşklara girmiyorum. Hani tumblr da falan süpersonik güzel kadın fotoğrafları koyarak ne amaçladıklarını bilemiyorum. Özenmek güzeldir de bokunu çıkardıklarının farkındayım. Neyse o konuyu yazmayacağım. Zenci yarrağı kadar yazı yazdım amk zaten.

Ulan insan sevdiğine her buluşmada hesabı ödetir mi lan? Yüzsüzlüktür bunun adı amk. Biraz kendi ayaklarınız üzerinde durmayı öğrenin.

Ayriyetten kafanıza sokun, insanlar değişir. Sizler de değişiyorsunuz. Onun için gerek eski sevgiliniz, gerek konuşmadığınız kız arkadaşınızın değişimini 'dalga unsuru' yapmayın. Çünkü bu sizin seviyesizliğinizi gösteriyor. Eski sevgilinizin ya da hoşlandığınız ama size pas vermeyen çocuğun yeni sevgilisi size benzemiyor. Paranoyaklığınızdan dolayı kabul edemiyorsunuz hatta aşırı da çirkin ve şişkosunuz size mi bakcak lan o çocuk. Tabi bana bakcak xd En güzel benim xd (ironi)...

He bir de yine sizin hoşlandığınız çocuk utangaç değil ya da ' aslında hoşlanıp takmıyormuş ' gibi gözükmüyor ( bu aptallığı ancak siz yaparsınız amk ). Açık açık sizden hoşlanmıyor. Erkekler anlayamaycağınız derecede düzdür ve o çocuk gerçekten sizden X grubunun Y şarkısını istiyor!!

BÜYÜYÜN.
Ayrıca götünüz kokuyormuş, koltukaltlarınız da kıl içinde çoğu kez, lütfen dikkat edin bunlara. Arada bi sizi seven erkeklerin cinsel hayatlarını bitiriyorsunuz. Biz am biti gibi kalıyoruz.

Size güle güle bile demiyorum çünkü snrm mşqLsnz ii qcLr...

2 yorum:

  1. Yazını çok beğendim yine, hatta yazdıklarının birkaçını 4-5 sene önce yapmış biri olarak kendim utandım :) "meşgulsun glb iyi eqlnclr" falan. Gülüyorum ama ben de yapıyordum, şimdi düşünüyorum da çok acınası bi şeymiş :D

    YanıtlaSil
  2. Olsun lan, sonuçta farkına varmışsın. Yaşıtlarımızın yarısından fazlası hala böyle :D

    YanıtlaSil