7 Aralık 2010

Etkisiz Tepki





Güç kullanılarak oluşturulmuş, insan kanıyla , bedeniyle alınmış bu topraklar üzerinde kurulan tüm devlet terimlerine karşıyım! Hala devam eden 'güç' otoritesine,  ancak bu şekilde yazarak karşı gelebileceğimi bilmek beni çok sinirlendirse bile, maalesef ki sadece yazılarımla kalıyorum.

Ve insanların bunu çok normalmiş gibi karşılaması garip. Aslında bütün herkes bu dediğime katılıp isyan etse, birşeyleri kurtarabiliriz belkide! Belki hayal ettiğiniz geleceğinizi alabilirsiniz, elleri kana bulanmış üst yöneticilerden. Hatta şuanda toprak altında yok olan zamanının yöneticilerinden.
Her ülkenin toprakları kanla alınmıştır! Paranın büyüklüğünden bahsetmek sanırım artık gereksiz. İnsan bedeninin değeri daha yüksek paranın değerinden.
Fakat yine de saçma sapan bir şekilde parayla döndürüyoruz dünyayı. Sesini duymadığımız iniltileri var dünyanın.. Dinlemezseniz duymazsınız,  çektiği acılar sonucu çıkan sesleri.

İnsan bedeniyle ele geçirdik dünyayı. İnsan bedeniyle doldurduk her yeri. 7 milyardan biraz daha fazla. Yine de vazgeçmedik sevdamızdan ki hala insan kanıyla yeni yerler almak istiyoruz.
Kanımızla beslediğimiz toprağın üzerinde bissürü binalarla devlet oluşturduk. Karar vermek içindi belki de. Kimlerin kanıyla yeni topraklar alacağımıza.
Belki de bundan askerlik zorunludur ülkemde. Bilemeyiz ya. Bokta atamazsın, sanki günahmışçasına. Saman dolu beyinlerin üzerine gelişini seyredersin.

Sen seyrederken tüm herkes seyreder, bir başkaldırında karnından giden çocuğun haberini!
Oyuncak tutması gereken ellerine kocaman bir penis tutturan adamların haberlerini ve 'bozulmamış psikoloji' haberlerini.

***

Zaten televizyon izleme oranının en yüksek olduğu ülkeden ne beklenilebilir ki! İzleme konusunda o kadar ustasınız ki... Fakat tüm ülke olarak çelişkidesiniz. Sanatı izlemeyi sevmezsiniz, yorumlamasını da... İzleteni de, yorumlatanı da, yorumlayanı da , izleyeni de... Çünkü sanat, gerçekçidir! Sanat bir şeyleri göz önüne çıkararak oluşmuştur...
Okumasını sevmezsiniz ama çıkarlarınızı engelleyen herşey de çok büyük bilgilere sahipsinizdir!
Bu kadar iğrençsiniz.

Yalanı izlemeyi seviyorsunuz.
Ama yalan söylemeyi günah biliyorsunuz!
Bu kadar lanetlisiniz..
Çünkü Türk'üz diyorsunuz da, medeniyetten uzaksınız. Medeniyet girmemiş topraklara sahte medeniyetini sürüp yiyen insanlara verdiğiniz prim de cabası!

***
Ben böyle devletlerin oluşumuna karşıyım. Hepinize de karşıyım. Kavga etsek dövemem belki ama en büyük kavgam cümlelerimle olur sizin için. Cümlelerimin vereceği acı, sizinkilerden daha kötü izler bırakır bedeninizde.

Polisin kullandığı güce, hala bir çözüm getirmeyen ülkeme karşı olmak en doğal hakkımdır! Polisi sevmemek en doğal hakkımdır!
Beni korumaktan çok korkutan bir şeyi sevmemek, ona karşı savaş vermek benim EN DOĞAL HAKKIMDIR!


Polise olan nefretimi belki daha sonra daha detaylı yazarım.
Bir kadının bebeğini öldüren katilleri sevmek, katilin yandaşçılığına girer benim için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder