9 Haziran 2011

Bütün Kazmalar Bende!


Erkekleri anlayamayan tek dişiyim herhalde.
Her şeyim ters olduğundan, ikili ilişkilerimi de ters yaşıyorum. Trip atılan falan oluyorum hani bariz bildiğin.

Karşıma çıkan heriflerin nerdeyse hepsi - sanki 100 kişiden bahsediyorum amınakoyim neyse - bildiğin karı kılıklıydı. Böyle mıymıntı, ay kılımı niye kopardın, offf mıncıklamasana beeee.. falan. Ciddiyim lan..

Bayan halimle şöyle bi cümle kuruyorum arkadaşlar arasında;
- Abi bu erkekleri anlamak harbi zor zanaat yaaa....

Tabi siklenmiyorum, çünkü arkadaşlarımın karşısına 'normal' adamlar çıkıyor. Onlar trip atıyo 'of niye geç kaldın' falan diye.

Ama ben yine de her olaydan büyük sonuçlar çıkaran bir kişi olduğum için (yazar burda kendini övme sanatı kullandı) erkeklerin gerçekten içten içe aslında böyle olduklarına karar verdim. Yani ben bu kadar şanssız olamam herhalde? Tamam , her ilişki kötü biter ve karşı taraf mutlaka bi şekilde öküz olur ama benim karşıma çıkanların hepsi bariz öküzdü.

Adamın bi ilgi alanı vardı. Kendisini bayağı kaptırmıştı ama. Yani ben de iyi bi yorumcu değilimdir. Olayları dinlerim o kadar. Çünkü herkesin içini dökmeye ihtiyacı vardır. Eh şimdi anlamadığım bi konuda da hiç yorum yapamam. Kem küm ederim. Ulan bana bir trip attı. AABOOOOO .. dersin. Sen hep böyle mi olucaksın , eğer öyle olucaksan hiç olmasın bu ilişki... falan. Bunların tribini yaptı bana.
Bi kaç gün sürdü, zaten sonra da ayrıldık amınakoyim.

Bi tane de konuştuğum birisi vardı. Hani hoşlaşıyoruz falan... Lan herife canım cicimli yazmazsam trip atıyodu. Hemen 'biz hiç "biz" olamayız' demeye başlıyordu. Yok işte 'aslında hata bende' falan ....

İnanın ki doğum gününü unuttum diye 2 gün trip atanı bile oldu. Hediyesini gösteren erkekti bi de. Bana bunu al, direkt olarak böyle bi cümleyle karşılaştım ve ben böyle şeylere rağmen ilişkiyi devam ettirmeye bakarım. Niye bilmiyorum amınakoyim.


Yine takıldığım bi kişinin, bi gün göbüşünü okşarkene, kıllarını çektim. ÇEKMEZ OLAYDIM. Yok onlar şimdi 'siyah' çıkcakmış. Amınakoyim ağdanı gel yapayım o zaman  dedim, bu lafa da trip yedim.

....

Yani bence, erkekler zaten böyleler ama, kız dişli çıkarsa, susuyolar . Kendine trip attırıyolar. Eh benim gibi gerizekalıyı gören erkek, niye trip atıp önceki sevgililerinden acısını bi nevi benden çıkarmış olmasın ki dimi?

Oysa benim gibi birisinin değerini bilmiyorlar lan -.-

Niye diyip bi de üstüne 'orospuya bak' diyorsunuzdur, tek kelimem şu :  hiç kıskanç değilim. -___-
Hem de hiç.
Bu durumun biraz yetiştirilmeyle alakalı olduğunu düşünüyorum zaten de, ben hiç kıskanmam işte. Ne arkadaşımı ne sevgilimi. Çünkü saf olduğumdan dolayı her şeyi toz pembe görüp 'yapmaz laan.. neyse yapsa da anlamam zaten' diyip siklemiyorum.

Siklememekte kötü aslında he. Ondan dolayı da tekme yiyebilitem var gibisi.


Ama işte şimdi ben böyleysem bu erkekler ne istiyo? Hep kızlarla taşak geçiyorlar ama bi kendinize bakın lan godoşlar.
Kıskanç değilim, zırt pırt aramam / aranmak istemem, zaten telefonda konuşamadığımdan mesaj at derim hep, niye geç cevap verdin gibi triplerim yoktur.

Hayır hayır hayır, bunları birisi okursa bana ulaşsın manasında yazmıyorum. Bariz bildiğiniz kendimi anlatıyorum. Sevgili vb türevlerini bu şekilde elde etmeyi hedeflemem. Benim de prensiplerim var. ;)))

Erkekler bence gerizekalı. Aşırı derecede kişilik bozukluğu çekiyorlar ne yapcaklarını şaşırıyolar falan.
Bi cacık olmaz amınakoyim onlardan.
Lezbiyen olcam lan.

Yine çok harika anlatamadan, aklıma ilk gelen cümlelerle oluşturdum yazıyı yaa. POPİM DÜŞÜYO :(

3 yorum:

  1. Az önce yorum yapıp
    'Hediye isteyen de ne yüzsünmüş öyle' demiştim ama yapamadım sanırım yorumu.
    Neyse içimde kalmasın :D

    YanıtlaSil
  2. Şanssızım benim. sdafsadaf

    YanıtlaSil
  3. boşver, seninde dediğin gibi onlar değerini bilmiyor senin :)

    YanıtlaSil